Mjesto gdje se spajaju tradicija, kvaliteta i nove tehnologije.
Croatian English German

Prerada i logistika

Prerada

Riba PP Orahovice se prerađuje u modernim pogonima, a sve je praćeno strogom kontrolom bioloških, kemijskih i fizičkih rizika. 
 
Cijela prerada prati se HACCP sustavom i ISO 22000 certifikatom koji upravljaju kontrolom od ulaza sirovina preko rukovanja i proizvodnje sve do distribucije krajnjeg proizvoda.

Prerađuju se sve ribe iz uzgoja, a odproizvoda na tržište se plasiraju odresci, glava, rep, iznutrice, ali i cijela očišćena riba.

Logistika

kamion.jpg
PP Orahovica je u mogućnosti svojim kupcima isporučivati robu ovisno o njihovim potrebama, od rasječene sve do velikih količina žive ribe.

Za prijevoz prerađene ribe PP Orahovica koristi se vozilo s dvije komore u kojimaje ugrađen termoking s ukupnim kapacitetom do 1500 kg.

Za prijevoz žive ribe koriste se bazeni termički izolirani s instalacijama za punjenje i pražnjenje vode te bocama s tekućim kisikom koje osiguravaju optimalne uvjete za prijevoz ribe.

Za prijevoz veće količine žive ribe PP Orahovica posjeduje kamion šleper s 10 bazena kapaciteta 2,4 m3 po bazenu.

Time PP Orahovica može odgovoriti na sve zahtjeve tržišta u najkraćem vremenu.

Osim za prijevoz na domaćem tržištu i tržištu regije, PP Orahovica posjeduje i dozvolu za prijevoz ribe u zemljama EU-a.