Mjesto gdje se spajaju tradicija, kvaliteta i nove tehnologije.
Croatian English German

Dani vina Orahovice u Zagrebu

Dragi ljubitelji dobrog zalogaja i dobre kapljice, sa zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite u eno-gastro iskustvu koje ne smijete propustiti.  Od 24.09. do 01.10.2017. Orahovica gostuje u najboljim zagrebačkim restoranima i predstavlja svoja vrhunska, nagrađivana vina u posebno povoljnoj ponudi.   Sljubljene s finim delicijama, imat ćete priliku kušati: 

Silvanac zeleni 2015

SilvanacZeleni2015.jpg
Jedna od najstarijih sorti na svijetu, danas je ponos vinogorja Orahovica. Vrlo je osjetljiva na terroir, a upravo u Orahovici našla je idealno stanište i daje izvrsna vrhunska vina.

Iskričava žutozelena boja, svježina i profinjena aroma slaže se uz jela od plemenite slatkovodne ribe, bijelih mesa, tjestenina i plodova mora.

Pije se ohlađen na 10-12°C.

Silvanac zeleni Jezerac 2011

SilvanacZeleniJezerac2011.jpg
Vrhunsko bijelo polusuho vino proizvedeno od grožđa ubranog u stanju pune zrelosti i grožđa napadnutog plemenitom plijesni.

 To se postiže samo u određenoj godini i pri posebnim uvjetima. Vino je slamnato žute boje, dubokog mirisa na zrelo voće i plemenitu plijesan, ekstraktno, snažnog tijela s aromom kasne berbe koja traje, a završetak je voćni.

 Pije se rashlađen na 10-12°C kao aperitiv, uz dobro začinjena mesna pečenja ili uz slastice.

Frankovka 2013

Frankovka2013.jpg
Savršeno dozrelo, puno i ekstraktno vino bogato voćnim aromama višnje, ribiza i borovnice.

 Dozrijevanjem u drvenim bačvama obogatilo se nježnim aromama vanilije.

 Jedno je od najboljih crnih kontinentalnih vina u Hrvatskoj. Poslužiti uz jela od tamnog mesa, pernate i visoke divljači
Restorani u kojima gostuju „Dani vina Orahovice“:

Vina PP Orahovice po posebno povoljnim cijenama možete naručiti na eKupi.hr .

U ponudi su pojedinačne butelje, u transportnim pakiranjima ili kao različite kombinacije poklon paketa.

Nagradni natječaj

Znajući da ćete se dobro zabaviti sudjelujući na „Danima vina Orahovice“, pripremili smo i nagradni natječaj kako biste što duže uživali u okusima omiljenih orahovačkih vina. Objavite na društvenim mrežama Facebook (na svom ili na našem profilu) ili Instagram fotografiju iz spomenutih restorana uz vina PP Orahovice s hashtagom #danivinaorahovice , a najzabavnije ćemo nagraditi vinima iz ponude. 


Dobar tek i živjeli!